torsdag 28 mars 2024

Helgworkshop : Mantra och Mytologi 20-21 april

foto: Isabell N Wedin


FÖRDJUPNINGSWORKSHOP I MANTRA OCH MYTOLOGI

En extra allt-helgworkshop med Susanna Mattsson och gästläraren Helén Andersson. Utgångspunkten är att närma sig yogans visdom som förkroppsligad upplevelse bortom det intellektuella.

Under helgen får du får lära dig mer om hur du kan använda mantran, i din egen yogapraktik och som levnadsverktyg. Du får möjlighet att fördjupa din meditativa praktik och utforska hur ljud, vibration och yogans rika mytologi kan integreras i och berika ditt eget liv. 
 
Du får bekanta dig med mantran från olika traditioner, uppleva deras vibrationer i din kropp och effekten på ditt sinne. Du får uppleva olika gudomars energier genom berättelser, mantran och mudras. Du får ta del av, och inspireras till att skapa, ritualer och ceremonier med utgångspunkt i yogans visdom. Du bjuds in till en upplevelse av tillståndet yoga och går ur helgen med en egen förkroppsligad förståelse av dess innebörd.

Om Helén: Helén Andersson är forskare, och jobbar idag som chef och med strategiskt ledarskap. Hon är även utbildad lärare inom kundaliniyogatraditionen, men har med åren utvecklat och fördjupat sin praktik, bland annat genom årliga vistelser på det indiska ashramet Gobind Sadan. Hon har ett hängivet intresse för hur yoga och gong ger handfasta verktyg i ett stressigt vardagsliv, samt hur mantran och indisk mytologi och filosofi kan användas för personlig och andlig utveckling och självledarskap.
 
Läs mer om Susanna här.
 

Tid: Lördag 9-16, Söndag: 8-12
Pris: 2000 kronor (inkl 6% moms)
Plats: Yogarummet Majorna, Godhemsgatan 4
Anmälan: yogi.susanna@gmail.com
 
Endast 12 platser!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar