tisdag 4 september 2018

Swimming in the Ocean of Love – Endagsretreat i Höör 15 september


Swimming in the Ocean of Love - Kärlek, Acceptans och Osjälviskt Tjänande
- Endagsretreat med Susanna Mattsson och Ulrika Wedin.

Möt oro och rädsla med kärlek! Den 15 september återvänder jag till Höör för en flödande kundaliniyogadag tillsammans med min kära vän och yogasyster Ulrika Wedin.

Vi lever i turbulenta tider, där många känner rädsla och oro inför framtiden. Under dagen kommer vi att fokusera på hur vi kan arbeta med kärlek och acceptans för att släppa taget om rädslan, och använda våra unika gåvor för att göra gott i världen. Med hjälp av yoga, meditation och mantrasång hittar vi den plats inom oss själva från vilken vi kan handla, inte utifrån våra känslo- och tankeimpulser, utan från en plats djupare in, bortom egot. Vi utforskar universums själva essens och hur den tar sig uttryck inom oss i form av obegränsad, flödande kärlek.

Vi stiftar också bekantskap med Hanuman, apguden. Hanuman representerar mod, styrka, tjänande, kärlek och hängivenhet. Han behärskar elementen och har hela universums flödande kärlek i sitt hjärta. Vi utforskar och använder oss av de aspekter som Hanuman representerar – styrka, hängivenhet och ett vidöppet hjärta. Varmt välkomna till en dag i kärlekens tecken!

Var: Villa Ekeliden, Höör
När: 15 september kl. 10-16
Pris: 1200 kr (lunch ingår)


Anmäl er här senast den 8 september så får ni mer information. 

Varmt välkomna 💚

Om Ulrika: Ulrika har undervisat yoga i Höör sedan 2013 och brinner för att göra yogan tillgänglig för alla oavsett ålder, fysik och plats i livet. Hon följer kundaliniyogans tradition, och undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöde. Ulrika är grundare av HoliBeYoga och håller yogaklasser i Höör och Malmö. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar