fredag 5 januari 2018

Nytt år, ny termin. Och prova-på-vecka!


Dags för terminsstart! Tisdagen den 9 januari drar vi igång, och som det ser ut nu finns det några platser kvar på kursen. Jag hoppas vi fyller upp dem så att vi blir många som får dela yogan och meditationen med varandra den här våren.
Är du nyfiken på kundaliniyoga, eller känner någon som är det, så kan ni prova på under veckan 7-17 januari för bara 100 kronor per lektion. Här hittar du alla klasser och information om hur du anmäler dig.

Precis som i höstas kommer min kundaliniyogaklass vara anpassad så att den passar både nybörjare och fortsättare. Vi startar mjukt och fint och utforskar tillsammans våra kroppar och sinnen. Under våren tänkte jag också lägga lite extra fokus på bhakti-aspekten av yogan. Bhakti kan beskrivas som hängivenhetens, eller kärlekens väg och är ett sätt för oss att uppleva enighet och nå insikt (tillståndet yoga) genom hjärtat. Misstänker att detta även kommer att föra oss in på lite intressanta yogafilosofiska begrepp under terminens gång (yogafröken är ju rätt nördig), men framför allt kommer vi att själva få praktisera fysisk yoga och meditation och ägna oss åt den inre upptäcktsresa det innebär. Jag är sjukt peppad och tror att det kan bli precis hur bra som helst!

Varmt välkomna 💚

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar